Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Dame med vattert boblejakke

BOBLEJAKKER TIL DAME

Ta vinteren med stil! Oppdag VICs populære boblejakker for damer – den perfekte blandingen av stil og varme.

Når kulden nærmer seg, er det på tide å utforske alternativene som holder oss varme og stilige i vintermånedene. To klassiske valg som alltid kommer tilbake i motebildet er dunkåper og vatterte kåper. De tilbyr ikke bare varme og komfort, men gir også rom for personlig uttrykk. VIC gir deg derfor et bredt utvalg av kvalitetsjakker fra Jean Paul og Mellowfield. 

 

Dunkåper: Tidløs Eleganse

Dunjakker er ideelle for de som ønsker en elegant og tidløs look samtidig som de holder seg varme og komfortable. Dunjakker er kjent for sin letthet og fantastiske varmeegenskaper. De er fylt med dun eller fjær, naturlige isolerende materialer som gir god varme uten å føles tung.

Vatterte Kåper: Sportslig Chic

Vatterte kåper, derimot, gir et sportslig og chic uttrykk. De er fylt med syntetiske materialer som polyester, som gir god varmeisolering selv på de kaldeste dagene. De er perfekte for de som ønsker å holde seg varme uten å ofre stil, og de er en favoritt blant de som elsker utendørsaktiviteter.

 

 

Hvilken du velger, avhenger av din personlige stil og behov.  Begge alternativene er tilgjengelige i et utall farger, lengder og design, slik at du kan finne den perfekte boblejakken som passer til din garderobe og livsstil.

 Det er viktig å huske at både dunkåper og vatterte kåper er investeringer i både stil og komfort. Så når kulden setter inn, kan du være trygg på at du møter sesongen med stil og selvtillit.

 

Vattert kåpe

Satelite - Jean Paul

Vi har også boblekåpen som er perfekt for deg som leter etter en sportslig chic vinterjakke, som også gir en stilrik men avslappet passform. Kåpen er lun vattert i matt lett strukturert ytterstoff. Laget av 100% polyester. Kåpen er fra Jean Paul og ligger til 2999,-

Dunjakke

Ellinor dunkåpe

La en rød dunjakke lyse opp mørket med både stil og comfort. Sikre deg din egen Ellinor dunkåpe fra Jean Paul til 4499,-.

Den er lang og generøs i 90/10 dun/fjær med dunspenst på 650 cuin. Fargen på modellen er rød: molten lava, men finnes også i blå: sky captain. En fresh jakke av god kvalitet. 

Vattert anorakk

Sylvi jakke Iguana

Anorakk - En av høstens største trender. En ledig vattert jakke i anorakkmodell med hette og trykknapper i front. Laget av 100% polyester. Jakken er i en nydelig grønnfarge og ligger til 1899,-. Et must i høstgareroben!

 

Vårt utvalg av boblejakker fra Jean Paul & Mellowfield finner du her:

Mer inspirasjon:

Jakker & kåper til dame