Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

7 fine antrekk til sesongens festligheter

Uansett hvilken anledning du skal pynte deg til, har vi funnet antrekket som passer. Her er klærne du trenger til sommerens store (og små) anledninger!

Med sommeren kommer også de festlige anledningene som veldig mange av oss har sett frem til. Dåp, bryllup, hage- og sommerfester gir mange fine anledninger til å pynte seg litt ekstra. Vi har satt sammen 7 fine forslag til festantrekk som vil passe de fleste anledninger.

Romantiske blonder, blomstrete kjoler og matchende sett. La deg inspirere og fin din favoritt her!

1.

Blomsterdrøm

Med blomstermønster får du en sommerlig og skjønn kjole du kan bruke til de fleste anledninger. Pynt den opp med en lekker veske og stiletthæler, og du får med en gang et elegant uttrykk.

Shop nå
Emily Kjole
2.

Stilfult og trendy

En flott blazer passer perfekt til både hverdag og fest. Gå for en lys variant i sommer og tilføy et par matchende bukser for en trendy look. En enkel måte å kle seg stilfullt på.

Shop nå
Stilfult og trendy
3.

Behagelig i lin

Linkjolen er en must-have i sommergarderoben og et plagg som er vel så fin til fest som til hverdag. Perfekt til de varmeste sommerdagene når man ønsker et lett og luftig antrekk.

Shop nå
4.

Matchende sett

En blomstret bluse sammen med en matchende skjørt gir et pyntet og lekent uttrykk. Både blusen og skjørtet kan brukes hver for seg, så du får flere antrekk ut av plaggene dine.

Shop nå
Miriam fløyleskjole
5.

Praktisk og lekker

En skjønn og behagelig boheminspirert kjole med litt lengde, er nydelig sammen med et par sandaler og noen enkle tilbehør. En praktisk kjole du kan style opp eller ned alt etter anledning.  

Shop nå
Rosie Kjole
6.

80-talls vibber

Puffermer er en av årets største trender og med denne lekre 80-talls inspirerte kjolen kan du være sikker på at du blir festens midtpunkt.

Shop nå
Esther Kjole
7.

Romantiske blonder

En søt og fin blondekjole hører sommeren til og er et plagg du kan ta frem hver eneste sommer. Sett farge på hverdagen og gå for en rosa blondekjole denne sesongen. Et trygt alternativ til enhver anledning.

Shop nå
Nova Kjole

Flere favoritter

Leonora Kjole GIS Leonora Kjole GIS
SALG 70%
34 36 38 40 42 44

Va Vite

Leonora Kjole

209,- før 699,-
Ariel Omslagskjole E9O Ariel Omslagskjole E9O
SALG 70%
34 36 38 40 42 44

Va Vite

Ariel Omslagskjole

209,- før 699,-
Fleurie Kjole EM6 Fleurie Kjole EM6
SALG 70%
XS S M L XL XXL

Jean Paul

Fleurie Kjole

479,- før 1 599,-
Alessa Kjole O79 Alessa Kjole O79
SALG 70%

BLU

Alessa Kjole

449,- før 1 499,-

Les mer