Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

6 fine antrekk som får deg til å skinne

Glitter, sateng, fløyel eller mønster – Her er klærne som får deg til å skinne til julens store (og små) anledninger!

Det nærmer seg jul og selv om det blir litt annerledes i år, ønsker vi å benytte hver anledning vi kan til å pynte oss litt ekstra.

Den glitrende kjolen, den klassiske «lille sorte» eller en lekker satengkjole. Vi har satt sammen 6 stilsikre antrekk som garantert vil få deg til å skinne.

La deg inspirere og gjør deg klar til de hyggelige anledningene som julen har å by på.

 

1.

Den lille sorte

Du kan aldri trå feil ved å satse på «den lille sorte». En evig klassiker som for mange av oss har vært redningen ut av kleskrisen. Kombiner den med noen enkle glitrende smykker, og du får med en gang et klassisk og eksklusivt festantrekk.

Shop nå
2.

Romantiske blomster

Gjør antrekket litt mer spennende ved å velge denne korte og klassiske blomsterkjolen. En skjønn og behagelig kjole som passer de fleste anledninger. Pynt den opp med en lekker veske og stiletthæler, og du får med en gang et elegant uttrykk.

Shop nå
Romantiske blonder
3.

Lekker i fløyel

Ingenting er så lekkert som en fløyelskjole til fest. Det myke stoffet gir deg en luksuriøs stil, samtidig som det er behagelig på. Sett fokus på midjen og tilfør antrekket noen enkle smykker og du får med en gang et glamorøst antrekk.

Shop nå
Miriam fløyleskjole
4.

Kledd fra topp til tå

Selv om kjole er en sikker vinner, kan det være minst like fint med en topp og bukse. Lek med ulike materialer for å skape en interessant miks og tilfør antrekket et par dristige øredobber. Vi elsker når vi får mest mulig ut av garderoben, og med disse plaggene får du flere fine antrekk.

Shop nå
5.

Delikat i sateng

Gå for delikate materialer denne sesongen. En midikjole i glatt sateng gir et lekkert preg som gjør den perfekt som kveldskjole i festlige lag. Kombiner kjolen med et par enkle glitrende smykker, og du får med en gang et klassisk og eksklusivt antrekk.

Shop nå
Celia kjole
6.

Glittrende effekt

Utnytt tiden til å skinne litt ekstra. Med en glitrende kjole vil du uten tvil får litt ekstra oppmerksomhet. Selve kjolen er som et lite smykke i seg selv, så her kan du enten bruke et par enkle øredobber til eller dra den helt ut med et par skinnende øredobber for litt ekstra glam.

Shop nå
Sally Kjole

Shop looken

Sesongens fesligheter

Les mer