Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Dame i hvit kjole med gullsmykker

KLAR FOR FEST!

Uansett hvilken anledning du skal pynte deg til, har vi antrekket som passer. Nå nærmer sesongens festligheter seg, gjør deg klar for vårens og sommerens festligheter med disse antrekkene!

Med våren og sommeren kommer det flere festlige anledninger som mange ser frem til. Vi har satt sammen 7 fine forslag til festantrekk som vil passe de fleste anledninger.

Stilfulle kjoler i flere forskjellige passformer, mønstre og farger - la deg inspirere av fine plagg til sesongens festligheter.

1.

Nydelig rosa

Med sin nydelige rosafarge og festlige volang passer denne til enhver anledning. Pynt den opp sammen med en fin veske og hæler, og du får et elegant uttrykk som passer de fleste anledninger!

Shop nå
2.

Flowers

Sesongens festligste kjole! Denne sommerlige kjolen med blomstertmønster i friske farger er perfekt til sommerens festligheter. En kjole man blir glad av!

SHOP NÅ
3.

Festfin i mønster

En mønstret kjole i fine blåtoner passer i et hvert selskap. Denne kan brukes til både fest, bursdag og hverdagslige aktiviteter. En must-have å ha i skapet!

Shop nå
4.

Sommerdrøm

Denne kjolen i engelsk blonde er perfekt for sommerens og vårens festligheter. Denne kan styles opp og ned og kan brukes til de fleste anledninger. En veldig anvendelig og festlig kjole. 

Shop nå
5.

Klassisk lin

Elegant linkjole med en klassisk passform. Lin hører sommeren og våren til og er behagelig å ha på seg på varme dager. Denne kjolen blir en favoritt denne sesongen. 

SHOP NÅ
6.

Freshe farger

Denne mønstrete kjolen i eksklusiv viskose er så fin! Den passer til de fleste anledninger og kan brukes langt utover sesongen. Med en slik kjole er det enkelt å kle seg!

SHOP NÅ
7.

Sommerblomster

En nydelig blå kjole med feminin passform og små sommerblomster. Denne kan enkelt styles opp og ned og kan brukes med en jakke eller cardigan over. Denne blir en kjempefin del av sommergarderoben!

SHOP NÅ

Flere favoritter