Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS ÅPENT KJØP

Levering på døren! Handle for over 1500,- og få fri frakt!

Fine festantrekk til herre

Festsesongen er i gang, med mange hyggelige anledninger til å pynte seg. Det er heldigvis fullt mulig å kle seg til fest, og samtidig være kul, avslappet og komfortabel. Her er de beste tipsene.

De aller fleste menn har en eller flere dresser i klesskapet, men det er ikke alltid man vil kle seg så formelt. Eller man ønsker kanskje å gi dressen er litt annet uttrykk. Kleskodene til de store anledninger som bryllup, krever som oftest fortsatt en dress. Derimot er det helt fint å velge noe mer avslappet til for eksempel sommerfesten eller en dåp.

Her er tre tips til antrekk som er pyntet, men avslappet.

1.

Dropp skjorte til dress

Det er ikke så mye som skal til for å gi den formelle dressen et helt annet uttrykk. En fin t-skjorte i stedet for en skjorte gjør dressen mer leken og avslappet i stilen. Fungerer godt på sommeren.

Mario Conti dress
2.

Gå for mønster

Et fint alternativ til fest i sommervarmen, er et par pene chinos shorts kombinert med en kul mønstrete skjorte. Da får du en luftig og avslappet stil, samt som du ser velkledd ut.

Antrekk fra Mario Conti
3.

En god klassiker

Med en marine blå blazer blir det aldri feil uansett anledning. Kombiner den med en fin t-skjorte om sommeren, så får du med en gang et stilfultl og avslappet antrekk uten at du stikker ut i mengden.

Antrekk fra Mario Conti

Les mer