Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Fri frakt over 1000,- Bli medlem her
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Luxury linen

100% linen

Det ultimate sommerplagget. Plagg i 100% lin oppleves svalt i varmen samtidig som det absorberer og får bort fukt. Lin er kjent for sin styrke og motstandsdyktighet som betyr at plagget vil vare år etter år. 

Linplagg føles behagelig mot huden og blir bare mykere etter hver vask. Med andre ord er lin et tidløst materiale som gir deg en følelse av velvære på varmere dager. Her får du garderobeklassikere som varer lenge. 

Se våre tips til best mulig vedlikehold av linplaggene dine lenger ned på denne siden. 

 

 

MIX & MATCH

Vi har et bredt utvalgt av linplagg denne sesongen, ekstra gøy er det at herre og damekolleksjonen har elementer hvor vi har brukt samme mønster og stoffer slik at man kan mixe og matche med en eventuell partner eller venn. 

 

SLIK TAR DU VARE PÅ LINPLAGGENE DINE

Lin er et enestående naturmateriale. For å ta best vare på linklærne dine er det små og enkle grep som skal til. Med godt stell blir lin bare vakrere med tiden.  

Vasketips. Unngå vaskemidler med blekemiddel. Du bør ikke bruke for høy varme. Vask hvite og ufargede lintekstiler på maks 60 graders varme. Fargede linprodukter skal vaskes på maks 40 graders varme. Det kan være lurt å legge linplaggene i kaldt vann en stund før vask. Bruk ikke sentrifugering. Det kan være greit å bruke vaskemidler som er spesielt egnet for lin. Neutral, Milo eller På Stell er eksempler på dette. Prøv å ikke fyll vaskemaskinen helt opp når du vasker linplaggene dine. Lin skal ikke oppbevares i plast. 

Tørketips. Det er gunstig å legge lin flatt og stryke plagget ut med hånden flere ganger mens det tørker. Du kan også henge linplaggene dine på kleshenger. Strekk plaggene i løpet av tørketiden. Ved å unngå å bruke strykejern vil du oppdage at klærne krøller seg mindre under bruk. 

Flekkfjerning. Lin tar ikke til seg støv, flekker eller lukt. Er uhellet likevel ute har vi noen tips du kan bruke. Fruktbaserte flekker kan fjernes ved å slå kokende vann gjennim flekken. Prøv uten såpe i første omgang. Hvis flekken ikke blir helt borte vasker du plagget som normalt. Har du sølt kaffe eller fettbaserte flekker, bør plaggene legges i kaldt vann før du vasker dem.