Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Ves kortholdersett

Velg farge
Brun: Cognac Brun: Cognac Svart: Black Svart: Black
299,-
Velg størrelse:

Fri frakt på ordre over 1000,-

Levering på døren

30 dagers returrett

Lekker gavepakning med kortholder og nøkkelring. Kortholderen er i 100% skinn med lommer til flere kort og har preget logo på siden. Nøkkelringen er i kombinasjon av stoff og skinn med preget logo. Les mer

Mer info

Mer info

Lekker gavepakning med kortholder og nøkkelring. Kortholderen er i 100% skinn med lommer til flere kort og har preget logo på siden. Nøkkelringen er i kombinasjon av stoff og skinn med preget logo.

Materialer: 50%skinn, 50%bomull
Fargekode: AHR
Artikkelnummer: 7502298

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler