Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! FRI FRAKT på alle ordre

Avellino Belte

Velg farge
Svart: Black Svart: Black
649,-
Velg størrelse:

FRI FRAKT på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Klassisk Italienskprodusert herrebelte fra Saddler i kvalitetslær. Beltet er 3,5 cm bredt, er vendbart med en brun og en sort side, og har sølvfarget spenne. Kommer i flere størrelser. Les mer

 • Klassisk Italienskprodusert herrebelte fra Saddler i kvalitetslær. Beltet er 3,5 cm bredt, er vendbart med en brun og en sort side, og har sølvfarget spenne. Kommer i flere størrelser.

  Materialer: 100% skinn
  Fargekode: 800
  Artikkelnummer: 7245739

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.