Gå til innhold
BYTTERETT PÅ JULEGAVER T.O.M 15.JANUAR
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Cederlund Belte

Velg farge
Brun: Brown Brun: Brown Svart: Black Svart: Black
599,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Klassisk herrebelte i kvalitetslær fra Saddler. Beltet er 3,5 cm bredt, kommer i flere størrelser og har en diskret sølvfarget spenne. Produsert i Italia. Les mer

Mer info

Mer info

Klassisk herrebelte i kvalitetslær fra Saddler. Beltet er 3,5 cm bredt, kommer i flere størrelser og har en diskret sølvfarget spenne. Produsert i Italia.

Materialer: 100% skinn
Fargekode: 600
Artikkelnummer: 7245733

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler