Gå til innhold

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Ribe Belte

Velg farge
Brun: Brown Brun: Brown Svart: Black Svart: Black
549,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Herrebelte i kvalitetslær fra Saddler. Beltet er 3,5 cm bredt, har sølvfarget spenne og er produsert i Italia. Beltet kommer i flere størrelser og passer til alle anledninger. Les mer

Mer info

Mer info

Herrebelte i kvalitetslær fra Saddler. Beltet er 3,5 cm bredt, har sølvfarget spenne og er produsert i Italia. Beltet kommer i flere størrelser og passer til alle anledninger.

Materialer: 100% skinn
Fargekode: 800
Artikkelnummer: 7245738

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler