Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Benito

699,-
Velg farge
Brun: Tobacco Brown Brun: Tobacco Brown Svart: Black Svart: Black
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
Mer info

Mer info

Skinnbelte Benito fra Saddler. Stilig dressbelte for menn. Beltet er smalt med en lett hvelvet fylling. Et pent og stilig belte som passer perfekt til dressen. Laget av vegetabilsk garvet, fullnarvet skinn. Spennen har en automatisk funksjon, som gjør at det ikke trengs hull på stroppen for å justere størrelsen. Elegant spenne i børstet sølvfarget metall. Skinnet i dette produktet er av høyeste kvalitet og har blitt behandlet i et garveri som er sertifisert av Leather Working Group.

Materialer: Kuskinn
Fargekode: CAB
Artikkelnummer: 7251983

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett