Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Montpellier t-skjorte

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Hvit: Bright White Hvit: Bright White
279,- før 399,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Sporty t-skjorte i komfortabel bomull med rund hals og kort erm. T skjorten er tofarget og har logoprint på brystet, frisk kontraststripe innvendig i nakken, liten flaggtab i siden og logobadge på ermet. Klassisk passform. Les mer

Mer info

Mer info

Sporty t-skjorte i komfortabel bomull med rund hals og kort erm. T skjorten er tofarget og har logoprint på brystet, frisk kontraststripe innvendig i nakken, liten flaggtab i siden og logobadge på ermet. Klassisk passform.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: O68
Artikkelnummer: 7250140

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler