Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Riviera

Velg farge
Brun: Wood Ash Brun: Wood Ash
1 299,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på ordre over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Riviera er en sommerlig moccasin med overdel av mykt semsket skinn. Modellen har en lys kontrastsøm, gummisåle med avrundet tupp og god passform. Les mer

  • Ikke på lager i VICbutikker
Mer info

Mer info

Riviera er en sommerlig moccasin med overdel av mykt semsket skinn. Modellen har en lys kontrastsøm, gummisåle med avrundet tupp og god passform.

Materialer: 100% semsket skinn
Fargekode: A9N
Artikkelnummer: 7251339

Vask og vedlikehold

Tåler ikke vask.

Tørkes av med fuktig klut

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler