Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Lionel Skjorte

Velg farge
Blå: Midnight Navy Blå: Midnight Navy Grønn: Beetle Grønn: Beetle
999,-
Velg størrelse:

Fri frakt på ordre over 1000,-

Levering på døren

30 dagers returrett

Komfortabel skjorte i lett børstet oxford kvalitet med fitted passform og lett vasket finish. Skjorten har ton i ton logoknapper, lite logobroderi på brystet og mansjett med knapp og regulering. Kontraststoff inne i mansjett og krage. Les mer

Mer info

Mer info

Komfortabel skjorte i lett børstet oxford kvalitet med fitted passform og lett vasket finish. Skjorten har ton i ton logoknapper, lite logobroderi på brystet og mansjett med knapp og regulering. Kontraststoff inne i mansjett og krage.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: EHI
Artikkelnummer: 7501401

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Tørkes hengende. Opp til 3% krymp. Kan renses.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler