Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Lance overskjorte

Velg farge
Brun: Pale Khaki Brun: Pale Khaki
1 199,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på ordre over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Overskjorte i fiskebensvevet kvalitet med lin og bomull. Skjorten har lett oversized passform, brystlommer med klaff og knapp, lyse naturfargede knapper og regulerbar mansjett med knapp og splitt. Bærestykke bak og buet avslutning nederst. Les mer

Mer info

Mer info

Overskjorte i fiskebensvevet kvalitet med lin og bomull. Skjorten har lett oversized passform, brystlommer med klaff og knapp, lyse naturfargede knapper og regulerbar mansjett med knapp og splitt. Bærestykke bak og buet avslutning nederst.

Materialer: 55%lin, 45%bomull
Fargekode: AAU
Artikkelnummer: 7249605

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes i vaskepose

Vaskes med tilsvarende farger.

Opptil 3% krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler