Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Giorgio skjorte

Velg farge
Blå: Dusty Blue Blå: Dusty Blue
1 099,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på ordre over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Skjorte i l 100% bomullspoplin med mønster, regulær krage og lyse knapper med blå knappetråd i knappestolpen. Skjorten har regulerbar mansjett og fitted passform. Modellen er 186 cm høy og har på seg størrelse L. Les mer

  • Ikke på lager i VICbutikker
Mer info

Mer info

Skjorte i l 100% bomullspoplin med mønster, regulær krage og lyse knapper med blå knappetråd i knappestolpen. Skjorten har regulerbar mansjett og fitted passform. Modellen er 186 cm høy og har på seg størrelse L.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: EAT
Artikkelnummer: 7503335

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Opptil 3% krymp

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler