Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Frederick rutet skjorte

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
999,-
Velg størrelse:

Fri frakt på ordre over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Komfortabel skjorte med en dempet rute i lett børstet bomullskvalitet med fitted passform og lett vasket finish. Skjorten har mørke logoknapper, lite logobroderi på brystet og mansjett med knapp og regulering. Kontraststoff inne i mansjett og krage. Skjortekragen har innsydd krageavstiver. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse M. Les mer

Mer info

Mer info

Komfortabel skjorte med en dempet rute i lett børstet bomullskvalitet med fitted passform og lett vasket finish. Skjorten har mørke logoknapper, lite logobroderi på brystet og mansjett med knapp og regulering. Kontraststoff inne i mansjett og krage. Skjortekragen har innsydd krageavstiver. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse M.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: EM6
Artikkelnummer: 7503431

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Kan renses. Tørkes hengende. Opptil 3% krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler