Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Devin denimskjorte

Velg farge
Blå: Celestial Blue Blå: Celestial Blue
449,- før 899,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Denimskjorte med buttondown krage med innvendig hempe og regulerbar mansjett med knapp og splitt. Skjorten har ett ton i ton broderi på brystet, lyse knapper og bærestykke bak. Regulær passform. Les mer

Mer info

Mer info

Denimskjorte med buttondown krage med innvendig hempe og regulerbar mansjett med knapp og splitt. Skjorten har ett ton i ton broderi på brystet, lyse knapper og bærestykke bak. Regulær passform.

Materialer: 100% Bomull
Fargekode: E8S
Artikkelnummer: 7249702

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes separat

Opptil 3% krymp

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler