Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Bache skjorte

Velg farge
Blå: Light Blue Blå: Light Blue
899,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på ordre over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Kortermet skjorte i småblomstret easycarebehandlet bomull. Skjorten har button-down krage, brystlomme, knappestolpe med lyse knapper og regulær passform. Modellen er 186 cm høy og har på seg størrelse L. Les mer

  • Ikke på lager i VICbutikker
Mer info

Mer info

Kortermet skjorte i småblomstret easycarebehandlet bomull. Skjorten har button-down krage, brystlomme, knappestolpe med lyse knapper og regulær passform. Modellen er 186 cm høy og har på seg størrelse L.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: EMB
Artikkelnummer: 7503608

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Maks 3% krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler