Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Meribel dunjakke

4 599,-
Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
Ikke på lager i VIC butikker
Mer info

Mer info

Lun og varm dunjakke med 90/10 dun/fjær og dunspenst på 650 cuin i en lekker kombinasjon av shiny ribstop og matt stretchstoff utvendig. Jakken har brede tuneller, hette med snøring, retro fôr, doble frontlommer med lunt fleecefôr, innvendig elastisk mansjett i ermet, elastisk justering i kanten nede, glidleås og skjulte trykknapper i front, og refleksdetaljer på ermet. Innvedig kraftig tricolorefarget nakkehempe og liten flaggtab nede på siden. Innerlomme med glidelås. Modellen er 187 cm høy og bruker str L.

Materialer: 100% nylon
Fargekode: EM6
Artikkelnummer: 7500132

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Kan ikke renses.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Vaskes på vrangen

Vaskes separat

Ikke bruk tøymykner.

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett