Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Matson jakke

Velg farge
Grønn: Rosin Grønn: Rosin Grå: Gunmetal Grå: Gunmetal
2 999,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på ordre over 1000,-

Levering på døren

30 dagers returrett

Jakke med klassisk passform i mykt ytterstoff med lett vannavstøtende overflate og dunfyll. Jakken har integrert hette med regulering, 2 way glidelås med diskret logo, vertikale glidelåslommer i front, utvendig stropp med trykknapper for regulering av ermvidde, innvendig elastisk mansjett, og to gode innerlommer med glidelås. God lengde. Les mer

Mer info

Mer info

Jakke med klassisk passform i mykt ytterstoff med lett vannavstøtende overflate og dunfyll. Jakken har integrert hette med regulering, 2 way glidelås med diskret logo, vertikale glidelåslommer i front, utvendig stropp med trykknapper for regulering av ermvidde, innvendig elastisk mansjett, og to gode innerlommer med glidelås. God lengde.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: I6Y
Artikkelnummer: 7501318

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Kan ikke renses.

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

Tørketromles med tennisballer.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler