Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Matson dunjakke

899,- før 2 999,-
Velg farge
Grå: Gunmetal Grå: Gunmetal
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
Mer info

Mer info

Jakke med klassisk passform i mykt ytterstoff med lett vannavstøtende overflate og dunfyll. Jakken har integrert hette med regulering, 2 way glidelås med diskret logo, vertikale glidelåslommer i front, utvendig stropp med trykknapper for regulering av ermvidde, innvendig elastisk mansjett, og to gode innerlommer med glidelås. God lengde. Modellen er 184cm og har på seg str M.

Materialer: Ytterstoff: 100% polyester. Fôr: 100% nylon. Vattering: 90% andedun, 10% fjær
Fargekode: I6Y
Artikkelnummer: 7504302

Vask og vedlikehold

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Kan ikke renses.

Skånevask maks 40°C. Tørketromles på lav temperatur (50°C ) i minst 4 timer med tørkeballer. Inneholder ikke-tekstildeler av animalsk opprinnelse.

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett