Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Lenny dunjakke

2 899,-
Velg farge
Blå: Adriatic Blue Blå: Adriatic Blue
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
Ikke på lager i VIC butikker
Mer info

Mer info

Klassisk komprimerbar lightweight favoritt til helårsbruk enten alene eller som varmeisolerende lag under en skalljakke. Den lette og varme dunjakken har ett nedtonet uttrykk med ton i ton fôr, vertikale lommer med usynlig glidelås i front, vevet logobadge på ermet, og er kantet med myk logoelastikk nederst og på ermavslutning. Jakken er i 90/10 andedun, med dunspenst på 650 cuin, lukkes med ton i ton glidelås i front, og har en praktisk tricolorefarget opphengshempe i nakken.

Materialer: 100% nylon
Fargekode: ECW
Artikkelnummer: 7502366

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking

Kan ikke strykes, dampes eller presses

Kan ikke renses

Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur

Vaskes på vrangen

Vaskes separat

Må ikke bløtlegges

Må ikke vris

Ikke bruk tøymykner

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett