Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Grant jakke

3 299,-
Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain Svart: Meteorite Grey Svart: Meteorite Grey
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
Mer info

Mer info

Lun og varm jakke med isolerende vattering i mykt ytterstoff med mekanisk stretch. og Jakken har hette med regulering og innvendig krage, svarte kontrastdetaljer, skrå lommer med gummierte glidelåser, doble frontlommer med knappet klaff og innstikk, nedfellbare refleksdetaljer i sidene, refleks på ermet, innvendig elastisk mansjett, og god innerlomme med glidelås. Liten tricolorefarget tab i siden og god nakkehempe. Lukkes i front med glidelås og skjulte trykknapper. Jakken leveres med avtagbar orange logopuller på frontglidelås. Modellen er 189 cm høy og bruker str M.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: EM6
Artikkelnummer: 7504220

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking

Kan ikke strykes, dampes eller presses

Kan ikke renses

Tåler ikke tørketrommel

Vaskes på vrangen

Vaskes separat

Ikke bruk tøymykner

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett