Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Cooper vest

Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
1 099,-
Velg størrelse:

Fri frakt på ordre over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Tidløs vest med lett vattering og innvendig quiltet fôr. Ytterstoffet er lett vind og vannavisende. Vesten har tapet ton i ton glidelås med logopuller i front, vertikale sidelommer og en liten ribkrage. Normal passform. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse M. Les mer

Mer info

Mer info

Tidløs vest med lett vattering og innvendig quiltet fôr. Ytterstoffet er lett vind og vannavisende. Vesten har tapet ton i ton glidelås med logopuller i front, vertikale sidelommer og en liten ribkrage. Normal passform. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse M.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: EM6
Artikkelnummer: 7502785

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Maks 3% krymp. Lukk glidelåsen under vask.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler