Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Clarey jakke

809,- før 2 699,-
Velg farge
Grå: Moonstruck Grå: Moonstruck
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
Ikke på lager i VIC butikker
Mer info

Mer info

Jakke i behagelig bomullsblandet softshell kvalitet med friske kontraster og mange fine detaljer. Innvendig meshfòr i front, og en innerlomme. Jakken er tofarget og har navyfarget tapet glidelås i front, kontrastfarget glidelåslomme på brystet, regulerbar hette med refleksdetaljer og refleks logoprint, strukrurrib på ermet og i kanten nede, frontlommer med kontrastfôr og trykknapp, samt, tricolorefarget badge på siden nede. Modellen er 190 cm høy og bruker str M.

Materialer: O22Polyester, O6Elastane, O72Cotton
Fargekode: I3O
Artikkelnummer: 7502324

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

72% bomull, 22% polyester, 6% elastan

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett