Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Blaise Polo

Velg farge
Blå: Midnight Navy Blå: Midnight Navy Grønn: Dark Forest Grønn: Dark Forest
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt på ordre over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Finstrikket polo med liten v hals, krage og knappestolpe. Poloen har en smal ribbestrikket vrangbord på ermet og nederst, og normal passform. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse M. Les mer

Mer info

Mer info

Finstrikket polo med liten v hals, krage og knappestolpe. Poloen har en smal ribbestrikket vrangbord på ermet og nederst, og normal passform. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse M.

Materialer: 80% bomull, 20 % nylon
Fargekode: EHI
Artikkelnummer: 7502910

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Maks 5% krymp

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler