Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Slim Will Cross Jeans

Velg farge
Blå: Light Stonewash + Us Blå: Light Stonewash + Us
1 099,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
27
28
29
30
31
32
33
34
36
38

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Komfortabel jeans med et lett steinvasket uttrykk og slitasje effekter foran og bak. Buksen har beige og blå sømmer, cognacfarget skinnetikett med logo i livet bak og ton i ton detaljer. Passform: Romslig sete, normal til lav livhøyde og smale ben med en smal silhuett som passer de fleste menn. En av våre mest solgte passformer. Materiale: 11.7 OZ crosshatch denim i en mellomblå indigo innfarging med komfortabel elastisitet. Les mer

 • Ikke på lager i VICbutikker
 • Mer info

  Komfortabel jeans med et lett steinvasket uttrykk og slitasje effekter foran og bak. Buksen har beige og blå sømmer, cognacfarget skinnetikett med logo i livet bak og ton i ton detaljer. Passform: Romslig sete, normal til lav livhøyde og smale ben med en smal silhuett som passer de fleste menn. En av våre mest solgte passformer. Materiale: 11.7 OZ crosshatch denim i en mellomblå indigo innfarging med komfortabel elastisitet.

  Materialer: 98% bomull, 2% elastan
  Fargekode: D06
  Artikkelnummer: 7246449

  Vask og vedlikehold

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Frakt og retur

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.