Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt

Skinny Tencel Stretch Jeans

Velg farge
Blå: Light Stonewash Blå: Light Stonewash
269,- før 899,-

Velg størrelse:

Livvidde Lengde
29
30
31
32
33
34
36

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Smal 5-lommers mørk blå-sort jeans med høy elastisitet. Varianten har minimale slitasjeeffekter, kontrastdetaljer og brun skinnetikett med logo bak i livet. Buksen holder en meget høy elastisitet og har en myk overflate grunnet kvaliteten. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse 32/32. Les mer

 • Passform: Normal setevidde, normal livhøyde og smale ben som passer til de som ønsker en smalere silhuett.
 • Materiale: 12.5 OZ denim med høy elastisitet.
 • Smal 5-lommers mørk blå-sort jeans med høy elastisitet. Varianten har minimale slitasjeeffekter, kontrastdetaljer og brun skinnetikett med logo bak i livet. Buksen holder en meget høy elastisitet og har en myk overflate grunnet kvaliteten. Modellen på bildet er 188 cm høy og har på seg størrelse 32/32.

  Materialer: 50% bomull, 43% lyocell, 5% polyester, 2% elastan
  Fargekode: D05
  Artikkelnummer: 7244939

  Normal maskinvask maks 40º

  Tåler ikke bleking.

  Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

  Kan ikke renses.

  Kan tørkes i tørketrommel ved lav temperatur.

  Vaskes på vrangen

  Vaskes med tilsvarende farger.

  Ikke bruk tøymykner.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.