Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Jonathan blazer

2 999,-
Velg farge
Blå: Sky Captain Blå: Sky Captain
B2 Normal vidde / normal lengde
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
Mer info

Mer info

Ukonstruert blazer i ullblanding med to tonet lett struktur i stoffet og innvendig helfôr. Blazeren har klaffelommer i front, tre innerlommer, to splitter bak, lukkes med to naturfargede knapper, og har integrert tørkle i brystlommen. Smal passform. Modellen er 184 cm høy og har på seg størrelse B250

Materialer: 100% ull
Fargekode: EM6
Artikkelnummer: 7503510

Vask og vedlikehold

Tåler ikke vask

Tåler ikke bleking

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel

Kun rens. Maks 5% krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett