Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Safira

299,- før 599,-
Velg farge
Svart: Jet Black Svart: Jet Black Svart: Black Svart: Black
Mer info

Mer info

Skinnbelte Safira fra Saddler. Et stilig damebelte med en diskret spenne i halvsirkelform. Ser flott ut med jeans så vel som dressbukser eller i midjen over en kjole. Laget av vegetabilsk garvet, fullnarvet skinn med spenne i gullfarget metall. Skinnet i dette produktet er av høyeste kvalitet og har blitt behandlet i et garveri som er sertifisert av Leather Working Group. Farge C01 er i preget skinn, og farge CAB er glatt skinn.

Materialer: Kuskinn
Fargekode: C01
Artikkelnummer: 7251980

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett