Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Oslo

899,- før 1 799,-
Velg farge
Brun: Camel Brun: Camel
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
Mer info

Mer info

Skulderveske Oslo fra Saddler. Tidløs og romslig skulderveske for kvinner, laget i et vakkert fullnarvet bøffelskinn som blir bedre når det brukes og vakrere med tiden. Du kan åpne opp til å få en funksjonell veske med et romslig hovedrom med en stor slip-in-lomme foran og en glidelåslomme bak. På utsiden av vesken, under lokket, er det to åpne rom. Lommene er avgrenset med et fint snitt som er forsterket med vakker strikking. Hovedrommet lukkes med glidelås og lokket med skjult magnetisk lukking. Vesken har en justerbar skulderstropp med lengde på maks. 141 cm og min. 75 cm. Detaljer i messingfarget metall. Skinnet i dette produktet er av høyeste kvalitet og har blitt behandlet i et garveri som er sertifisert av Leather Working Group. Dette produktet er laget av mørkfarget skinn. Det er bra å vite at på grunn av skinnets naturlige oljer kan det alltid være en risiko for at skinnet kan tørke ut. Dette betyr at fargen kan bli gnidd av og forårsake midlertidige misfarginger på lyse materialer.

Materialer: Bøffelskinn
Fargekode: AEU
Artikkelnummer: 7251982

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett