Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Mia

1 799,-
Velg farge
Svart: Black Svart: Black
Mer info

Mer info

Skulderremveske Mia fra Saddler. En mini veske i en trendy skulpturell form. Detaljert med et lyst geiteskinn som går langs innsiden. En eksklusiv kontrast til det sorte, glatte skinnet. Laget av fullnarvet skinn med en myk og glatt finish som gir vesken et stilig og sofistikert utseende. Åpne opp til et lyst foret interiør med en glidelåslomme og en glidelåslomme. Posen lukkes med en skjult, sterk magnetisk lukking. Bær den i håndtaket eller over skulderen. Vesken er utstyrt med en tynn og stilig skulderreim i skinn, som er justerbar og avtagbar med en lengde på maks 146 cm og min. 78 cm. Stilrent spänne i skinnende sølvfarget metall.Skinnet i dette produktet er av høyeste kvalitet og har blitt behandlet i et garveri som er sertifisert av Leather Working Group.

Materialer: Kuskinn/geitskinn
Fargekode: CAB
Artikkelnummer: 7251981

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett