Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Col Agnel vintersko

1 599,-
Velg farge
Brun: Tan Brun: Tan Grønn: GUJ Grønn: GUJ
Ikke på lager i VIC butikker
Mer info

Mer info

Kraftig og foret vinterstøvel med overdel i skinn, skinnbesetning langs sålen, grov såle med welt seam og godt grep, foret skaft og metallhekter med voksede lisser.

Materialer: Semsket skinn
Fargekode: GUJ
Artikkelnummer: 7251812

Vask og vedlikehold

Skal ikke vaskes. Tørk av støv og smuss med en tørr klut. Bruk deretter en myk børste. Vi anbefaler å behandle skoene med en vannavisende impregneringsspray, at de holder seg vann-og smussavisende lenger.

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett