Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Sahara linskjorte

Velg farge
Grønn: Seagrass Grønn: Seagrass
1 099,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Overskjorte i lin med klassisk krage, knappestolpe med lyse knapper og bærestykke med fold bak. Lett oversized passform. Skjorten har brystlommer med klaff og knapp, lange ermer med knappet mansjett og rundet avslutning nederst med splitter i siden. Les mer

Mer info

Mer info

Overskjorte i lin med klassisk krage, knappestolpe med lyse knapper og bærestykke med fold bak. Lett oversized passform. Skjorten har brystlommer med klaff og knapp, lange ermer med knappet mansjett og rundet avslutning nederst med splitter i siden.

Materialer: 100% lin
Fargekode: I5U
Artikkelnummer: 7250423

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Strykes i fasong på lav varme

Strekkes i fasong

Vaskes med tilsvarende farger.

Hengetørkes. Opptil 3% krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler