Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Rowan bluse

299,- før 999,-
Velg farge
Svart: Black Svart: Black Blå: Parisian Night Blå: Parisian Night
Mer info

Mer info

Feminin bluse i lett kvalitet. Blusen kommer i to versjoner. En mønstret i blåtoner og en ensfarget svart med struktur i stoffet. Blusen har knappestolpe med stofftrukne knapper, lang erm med volum og høy mansjett og ledig passform. Modellen som har på seg den svarte blusen er 176cm og modellen som har på seg den mønstrete blusen er 180cm. Begge har på seg str 36.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: EN5
Artikkelnummer: 7505945

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask maks 30º med silke/ullvaskemiddel

Tåler ikke bleking

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses

Tåler ikke tørketrommel

Må ikke bløtlegges

Strykes på lav varme uten damp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett