Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Martha skjorte

Velg farge
Gul: Yellow Gul: Yellow
1 000,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Bluse i lett kvaliet med delikat print. Skjorten har lang erm med liten puff og elastikk i mansjetten, krage og knappestolpe i front og bærestykke med rynker bak. Rett passform med innsnitt ved brystet og rundet avslutning nederst. Les mer

Mer info

Mer info

Bluse i lett kvaliet med delikat print. Skjorten har lang erm med liten puff og elastikk i mansjetten, krage og knappestolpe i front og bærestykke med rynker bak. Rett passform med innsnitt ved brystet og rundet avslutning nederst.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: 200
Artikkelnummer: 7249884

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Må ikke bløtlegges

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler