Gå til innhold
BYTTERETT PÅ JULEGAVER T.O.M 15.JANUAR
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt.

Idalia bluse

Velg farge
Rosa: Pastel Lilac Rosa: Pastel Lilac
1 000,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Feminin mønstret bluse i lett kvalitet. Blusen har rund halsåpning med knapp og splitt, volangdetaljer på skulderen og lange ermer med god vidde og elastikk nederst. Ledig passform. Les mer

Mer info

Mer info

Feminin mønstret bluse i lett kvalitet. Blusen har rund halsåpning med knapp og splitt, volangdetaljer på skulderen og lange ermer med god vidde og elastikk nederst. Ledig passform.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: MKI
Artikkelnummer: 7249236

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler