Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Basic skjorte

Velg farge
Hvit: Bright White Hvit: Bright White
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Storskjorte i krisp poplin med brystlomme, klassisk krage og bærestykke med fold i ryggen. Skjorten har matchende knapper, lang erm med knappet mansjett og oversized passform med buet avslutning nede. Liten metalbadge med logo nede på venstre side. Modellen er 176 cm høy og bruker str S. Les mer

  • Ikke på lager i VICbutikker
Mer info

Mer info

Storskjorte i krisp poplin med brystlomme, klassisk krage og bærestykke med fold i ryggen. Skjorten har matchende knapper, lang erm med knappet mansjett og oversized passform med buet avslutning nede. Liten metalbadge med logo nede på venstre side. Modellen er 176 cm høy og bruker str S.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: O68
Artikkelnummer: 7249062

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler