Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Rich cargo shorts

Velg farge
Brun: Beige Brun: Beige
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt på ordre over 1000,-

Levering på døren

30 dagers returrett

Cargoshorts i myk bomull med god stretch. Shortsen har stikklommer med twillkant, en fuskelomme med klaff bak, og en liten fuskelomme på låret. Shortsen lukkes med knapp og glidelås og har lengde ca til midt på låret. Les mer

Mer info

Mer info

Cargoshorts i myk bomull med god stretch. Shortsen har stikklommer med twillkant, en fuskelomme med klaff bak, og en liten fuskelomme på låret. Shortsen lukkes med knapp og glidelås og har lengde ca til midt på låret.

Materialer: 97% bomull, 3% elastan
Fargekode: 603
Artikkelnummer: 7250704

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler