Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT ved kjøp over 600,- Få varene levert på døren med Porterbuddy

Clarita linshorts

Velg farge
Blå: Faded Denim Blå: Faded Denim Grønn: Summer Green Grønn: Summer Green Grønn: Seagrass Grønn: Seagrass
899,-
Velg størrelse:

Fri frakt ved kjøp over 600,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Highwaist shorts i behagelig lin med innvendig fôr og belte med spenne i livet. Shortsen kommer i to ensfargede og en mønstret variant, lukkes med glidelås, hekte og knapp, har små legg og stikklommer i front og en passepoilert baklomme med knapp. God vidde og lengde ca til midt på låret. Kjøp gjerne Clarita linblazer for matchende sett. Les mer

Mer info

Mer info

Highwaist shorts i behagelig lin med innvendig fôr og belte med spenne i livet. Shortsen kommer i to ensfargede og en mønstret variant, lukkes med glidelås, hekte og knapp, har små legg og stikklommer i front og en passepoilert baklomme med knapp. God vidde og lengde ca til midt på låret. Kjøp gjerne Clarita linblazer for matchende sett.

Materialer: 100%lin
Fargekode: ECL
Artikkelnummer: 7250411

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Strykes i fasong på lav varme

Strekkes i fasong

Vaskes med tilsvarende farger.

Hengetørkes. Opptil 3% krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler