Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Luna pysjamas

Velg farge
Blå: Midnight Navy Blå: Midnight Navy Grå: Oatmeal Grå: Oatmeal
239,- før 799,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på ordre over 1000,-

Levering på døren

30 dagers returrett

Myk og komfortabelt pysjamassett i bomull med god stretch. Pysjamasen har en topp med v ringing og knappestolpe i front, og mønstret bukse med elastikk og snor i livet og gode stikklommer i front. Settet leveres som gavepakning med ett fint papirbånd rundt. Les mer

Mer info

Mer info

Myk og komfortabelt pysjamassett i bomull med god stretch. Pysjamasen har en topp med v ringing og knappestolpe i front, og mønstret bukse med elastikk og snor i livet og gode stikklommer i front. Settet leveres som gavepakning med ett fint papirbånd rundt.

Materialer: 95% cotton, 5% elastane
Fargekode: EHI
Artikkelnummer: 7501570

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger.

Opp til 5% krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler