Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT på alle ordre! Start julegavehandelen nå, vi har bytterett frem til 14.01.23

Melanie linkjole

Velg farge
Brun: Plaza Taupe Brun: Plaza Taupe Rosa: Emberglow Rosa: Emberglow
1 699,-
Velg størrelse:

Fri frakt på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Vakker linkjole i lett og behagelig lin-bomullsblanding med rund hals, knapp og splitt i nakken og puffermer med vidde og rysjekant med elastikk nederst. Kjolen har innsnitt ved brystet, lett utskrådd fasong, løst knytebelte i livet og kappe med skråsøm. Metallbagde med logo nede på siden og lengde ca til kneet. Modellen 176 cm høy og bruker str M. Les mer

Mer info

Mer info

Vakker linkjole i lett og behagelig lin-bomullsblanding med rund hals, knapp og splitt i nakken og puffermer med vidde og rysjekant med elastikk nederst. Kjolen har innsnitt ved brystet, lett utskrådd fasong, løst knytebelte i livet og kappe med skråsøm. Metallbagde med logo nede på siden og lengde ca til kneet. Modellen 176 cm høy og bruker str M.

Materialer: 55% lin, 45% bomull
Fargekode: MPU
Artikkelnummer: 7249986

Vask og vedlikehold

Normal maskinvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved høy temperatur. Maks. 200 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler