Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

LIMITED EDITION

Kassandra kjole

1 999,-
Velg farge
Rosa: Rosebloom Rosa: Rosebloom
Mer info

Mer info

Feminin kjole i lett kreppet viskose med friskt blomstermønster og innvendig fôr. Skjult glidelås i ryggen. Kjolen har lang volumiøs erm med høy knappet mansjett og godt fall, stofftrukne fuskeknapper i front og markert midje med stoffbelte og lekker spenne i stråkvalitet. Utskrådd skjørt med spiler nederst for fint fall. Modellen er 175cm og har på seg str 36.

Materialer: 100% viskose
Fargekode: MLW
Artikkelnummer: 7507850

Vask og vedlikehold

Tåler ikke vask

Tåler ikke bleking

Tåler ikke tørketrommel

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler rensing uten begrensninger i normale rensemetoder

Strykes på lav varme uten damp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett