Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Disco kjole

539,- før 1 799,-
Velg farge
Blå: Parisian Night Blå: Parisian Night
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
Mer info

Mer info

Paljettkjole med feminin passform og rundet halsåpning med skjult glidelås i ryggen. Kjolen har lang erm med volum som smalner inn nederst og skjørt med innsydde paneler for vidde og godt fall. Lengde til ovenfor kneet. Modellen er 180cm og har på seg str 36. Kjolen er foret i kroppen.

Materialer: Fôr: 95% polyester, 5% elastan
Fargekode: EN5
Artikkelnummer: 7505908

Vask og vedlikehold

Kan blekes

Kan ikke strykes, dampes eller presses

Kan ikke renses

Tåler ikke tørketrommel

Håndvask maks 30°C. Opp til 3% krymp.

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett