Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT på alle ordre! Start julegavehandelen nå, vi har bytterett frem til 14.01.23

Bella kjole

Velg farge
Gul: Banana Gul: Banana
1 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Lang kjole i lett viskose med print i delikate farger. Kjolen er foret, har korte flaggermusermer, generøs v- utringing foran og bak, smal knytesnor i nakken, elastikk i livet og utskrådd skjørt med en liten logbadge i metall nederst. Modellen er 176 cm høy og bruker str M. Les mer

Mer info

Mer info

Lang kjole i lett viskose med print i delikate farger. Kjolen er foret, har korte flaggermusermer, generøs v- utringing foran og bak, smal knytesnor i nakken, elastikk i livet og utskrådd skjørt med en liten logbadge i metall nederst. Modellen er 176 cm høy og bruker str M.

Materialer: 100% Viskose
Fargekode: Q0L
Artikkelnummer: 7250160

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan strykes ved lav temperatur. Maks. 110 grader

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes i vaskepose

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler