Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Klikk her for å bli medlem i VIC kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

FRI FRAKT på alle ordre! Start julegavehandelen nå, vi har bytterett frem til 14.01.23

Astrid kjole

Velg farge
Blå: Vintage Blue Blå: Vintage Blue
2 199,-
Velg størrelse:
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.

Fri frakt på alle ordre

Levering på døren

14 dagers returrett

Lang selskapskjole i delikat chiffon med v utrining og flatterende draperinger i livet. Kjolen har glidelås i siden, lang erm med puff og liten mansjett og skjørt med vidde og splitt i siden. Kjolen er foret og har svært godt fall. Les mer

Mer info

Mer info

Lang selskapskjole i delikat chiffon med v utrining og flatterende draperinger i livet. Kjolen har glidelås i siden, lang erm med puff og liten mansjett og skjørt med vidde og splitt i siden. Kjolen er foret og har svært godt fall.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: 435
Artikkelnummer: 7250102

Vask og vedlikehold

Vaskes for hånd eller på håndvaskprogram maks 40º

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Tørkes flatt.

Må ikke bløtlegges

Vaskes med tilsvarende farger.

Frakt og retur

VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler