Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Valeria jakke

1 499,-
Velg farge
Brun: Cement Brun: Cement
Kun tilgjengelig i butikk. Bruk sjekk i butikk funksjonen.
Mer info

Mer info

Komfortabel anvendelig jakke i bomullscanvas med matchende fôr. Jakken har hette med snøring, lavt bærestykke bak, en innerlomme med glidelås, innvendig snøring i livet store lommer med klaff og knapp i front, glidelås og logo trykknapper i front og regulerbar mansjett på ermet. Ledig passform. Modellen er 177cm høy og har på seg størrelse 36.

Materialer: 100% bomull
Fargekode: A9C
Artikkelnummer: 7503419

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking

Kan strykes ved middels temperatur. Maks. 150 grader

Kan ikke renses

Tåler ikke tørketrommel

Vaskes på vrangen

Vaskes med tilsvarende farger

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett