Gå til innhold
RASK LEVERING GRATIS RETUR 14 DAGERS RETURRETT

Levering på døren! Handle for over 500,- og få fri frakt!

Tessa Skinnjakke

Velg farge
Svart: Jet Black Svart: Jet Black
2 999,-
Velg størrelse:

Fri frakt over 500,-

Levering på døren

14 dagers returrett

Ettersittende bikerjakke i mykt skinn med 4 glidelåslommer og liten krage. Skinnjakken har fine sømdetaljer, metallglidelås i front og på ermene, og har matchende fôr. Les mer

 • Ettersittende bikerjakke i mykt skinn med 4 glidelåslommer og liten krage. Skinnjakken har fine sømdetaljer, metallglidelås i front og på ermene, og har matchende fôr.

  Materialer: 100% Lammull,Fôr: 100% Polyester
  Fargekode: C18
  Artikkelnummer: 7246195

  Tåler ikke vask.

  Tåler ikke bleking.

  Kan ikke strykes, dampes eller presses.

  Tåler ikke tørketrommel.

  Kun skinnrens hos spesialist. Innholder ikke-tekstildeler av animalsk opprinnslese.

  VIC tilbyr 14 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


  Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 14 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

  Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

  Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.