Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Fri frakt over 1000,- Bli medlem her
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Sylvi jakke

1 899,-
Velg farge
Grønn: Iguana Grønn: Iguana
Ikke på lager i VIC butikker
Mer info

Mer info

Ledig vattert jakke i anorakkmodell med hette og trykknapper i front. Jakken har vid passform med senkede skuldre, gode stikklommer i front, mansjett med elastikk på ermet og elastisk regulering i kanten nederst. Liten metallbadge på ermet og innvendig tricolorefarget nakkehempe. Modellen er 176 cm høy og bruker str S.

Materialer: 100% polyester
Fargekode: GMT
Artikkelnummer: 7504037

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Kan ikke renses.

Tåler ikke tørketrommel.

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett