Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Satelite kåpe

899,- før 2 999,-
Velg farge
Grønn: GUJ Grønn: GUJ Svart: Meteorite Grey Svart: Meteorite Grey
Mer info

Mer info

Lun vattert kåpe i matt lett strukturert ytterstoff med fine detaljer, nedfellbar refleks i sidene og 2 veis glidelåslukning i front. Kåpen har skrå tuneller, glidelåslommer med mykt fôr, innvendig elastikk i ermet, hette med kraftig snor for regulering, og en liten gummibadge på ermet. Ledig passform og innerlomme med glidleås. Modellen er 173 cm høy og bruker str S.

Materialer: 100% polyamid
Fargekode: GUJ
Artikkelnummer: 7505389

Vask og vedlikehold

Ekstra skånsom maskinvask / Skånsom ullvask maks 30º

Tåler ikke bleking.

Kan ikke strykes, dampes eller presses.

Tåler kjemisk rensing i perkloretylen.

Tåler ikke tørketrommel.

Vaskes på vrangen

Vaskes separat

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett