Gå til innhold
KundeserviceKontakt ossFinn butikk
Bli medlem i VIC Kundeklubb
RASK LEVERING GRATIS RETUR 30 DAGERS RETURRETT

Fri frakt over 1000,-

Rebecca dunkåpe

2 999,-
Velg farge
Grønn: Grape Leaf Grønn: Grape Leaf Grå: Chocolate Chip Grå: Chocolate Chip
Mer info

Mer info

Lett og myk dunkåpe i 90/10 dun og fjær med dunspenst 650 cuin og avtagbar lun hette. Kåpen har 2 way glidelås i front, innvendig elastisk mansjett i ermet, gode glidelåslommer, panelsømmer i sidene og ton i ton badge på ermet. Modellen er 175cm og har på seg str 36.

Materialer: 100% nylon
Fargekode: I7U
Artikkelnummer: 7504381

Vask og vedlikehold

Finvask maks 40º

Tåler ikke bleking

Kan ikke strykes, dampes eller presses

Kan ikke renses

Tørketromles på lav temperatur i minst 4 timer med tørkeballer. Inneholder ikke-tekstildelet av animalsk opprinnelse. Fôr: 100% Nylon. Vattering: 90% andedun og 10% fjær.

Frakt og retur

VIC tilbyr 30 dagers åpent kjøp fra mottatt bestilling. Standardlevering med MyPack fra PostNord tar 2 – 4 virkedager og koster 59,-.


Det medfølger en forhåndsbetalt returetikett som du finner med følgeseddelen. Om ordren ikke er hentet etter 7 dager vil den bli returnert til vårt lager. PostNord vil forsøke å kontakte deg tre ganger før pakken returneres. Kontakt VIC kundeservice for å avtale ny ordreutsendelse. 

Angreretten gjelder stort sett alt på vår nettside www.vic.no. Angreretten gjelder dog ikke for forseglede kroppsnære produkter, undertøy, sokker og badetøy.

Varen som returneres skal være ubrukt, i uskadet stand og ha alle merkelapper på. Om varen kommer i en forpakning, skal også denne følge med i returen.

Kundeomtaler
  • Fri frakt på ordre over 1000,-

    Levering på døren

    30 dagers returrett